Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Eğitim alanında sunduğu hizmetler ile Antalya’nın örnek alınan okulu olmasını sağlamak.

Misyon: Bilimin ışığında düşünme, algılama ve problem çözme yeteneği gelişmiş, yeni fikirlere açık, tüm değerleri özümsemiş özgüven ve sorumluluk duygusuna sahip, Atatürk ilkelerine bağlı, demokratik değerleri ve milli kültürünü yaşatabilen, farklı kültürleri yorumlamayı bilen bir bilgi toplumu bireyleri yetiştirmek için eğitim ve öğretim hizmetlerini il düzeyinde planlamak, programlamak, yürütmek, takip ve denetimini yaparak gerekli tedbirleri almak.

Başarılar:

Saatler: Pazartesi / Salı / Çarşamba / Perşembe / Cuma 08:40-16:35 Cumartesi 08:40-15:30
Isınma: Merkezi ısıtma ve soğutma sistemi
Yabancı Dil: İngilizce / Arapça
Servis Bilgisi: Okulumuzun anlaşmalı servisleri ile Antalya merkezde her yere öğrencilerimiz için okul servisi hizmeti verilmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (242) 3381188

WEB - https://nebiguneyimamhatip.meb.k12.tr

Adres - Hüsnü Karakaş Mahallesi 3508 Sokak No 14 Kepez Devlet Hastanesi Yanı 07320 Kepez Antalya

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Hüsnü Karakaş Mahallesi 3508 Sokak No 14 Kepez Devlet Hastanesi Yanı 07320 Kepez Antalya

Ulaşım Toplu taşıma güzergahı üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Hüsnü Karakaş Mahallesinde bulunmakta olan okulumuz il ve ilçe merkezine yakın konumdadır.