PATİLİ DOSTLARIMIZI ZİYARET ETTİK

PATİLİ DOSTLARIMIZI ZİYARET ETTİK

03.06.2022 431

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed(s.a.v.):"Merhamet edene Allah da merhamet eder;siz yerdekilere merhamet edin ki,göktekiler de size merhamet etsin."mealindeki hadisiyle insanları hayvanlara karşı iyi davranmaya teşvik etmiştir.Hayvanlar Rabbimizin sessiz kullarıdır.Onların da bizler gibi hakları vardır.Bu dünyayı onlarla birlikte paylaşmak zorundayız.Onlar asla fazlalık değil,aksine hem bir çok fayadası olan hem de dünyamızı güzelleştiren varlıklardır.

Bu anlayışla Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu olarak biz de İngilizce Öğretmenimiz Özlem Gül YILMAZ öncülüğünde öğrencilerimizle birlikte Kepez Belediyesi Veterinerlik Servisi Sokak hayvanları Geçici Bakımevi Rehabilitasyon merkezini ziyaret ettik.Öğrencilerimiz götürdükleri mama hediyelerini Patili canlara ikram ettiler.Bu şirin dostlarımızı görmek,onlarla birlikte vakit geçirmek öğrencilerimizin hayvan sevgisi ve merhamet duygularını daha da güçlendirdi.Hem patili dostlarımızı sevindirdiler,hem de kendileri mutlu oldular.

Bu güzel etkinliklerinden dolayı İngilizce Öğretmeni03-06-2022miz Özlem Gül Yımaz ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.03-06-202203-06-202203-06-2022