Okulumuzda görev alacak istekli çalışma arkadaşları aramaktayız!

Okulumuzda görev alacak istekli çalışma arkadaşları aramaktayız!

09.11.2023 481

Okulumuzda haftada 13 saat yabancı dil ağırlıklı İngilizce eğitim verilmektedir. İngilizce dersleri 5 saat Main Course, 2 saat Listening, 2 saat Speaking, 2 saat Reading, 2 saat Writing ve haftada 2 saat LGS hazırlık için DYK olacak şekilde uygulanmaktadır. Dersler skill yani beceri dersleri tarzında 1 sınıfta 3 ayrı İngilizce öğretmeni tarafından yürütülmektedir.

Okulumuzda aktif olarak 6 tane Erasmus projesi yürütülmekte ve önümüzdeki yıllarda bu sayının artması beklenmektedir. Neredeyse her ay yurtdışına öğretmenli ve öğrencili gidişler olmakta, proje çalışmaları kapsamında yurtdışından gelenlere burada ev sahipliği yapılmaktadır. Okulumuzda yoğun bir şekilde Erasmus ve eTwinning projeleri yürütülmektedir.

Görsel sanatlar branşında geleneksel sanatlardan Seramik dersi uygulanmaktadır.

Okulumuzda kapalı spor salonu bulunmakta olup tüm spor dallarında aktif çalışmalar yürütülmektedir.

Okulumuzda aşağıdaki branşlarda norm kadro açığı oluşmuştur.

İngilizce 3 norm,

Beden Eğitimi 1 norm,

Görsel Sanatlar 1 norm,

Rehberlik 1 norm.

Okulumuz çalışma saatleri hafta içi 08:40 ile 16:35 arası; Cumartesi günü kurs, DYK veya kulüp çalışması alanlar için 08:40 ile 15:30 şeklindedir.

Mesleki olarak beklentilerinizi karşılayacak bir çalışma ortamında, okulumuzda yürütülen projelerde aktif görev almak isteyen ve gelecek nesiller için bir fark yaratmak için fırsat arayan, dinamik, çalışkan ve özverili takım arkadaşları aramaktayız. Başvuru öncesi bilgi almak isterseniz, sizleri okulumuzda memnuniyetle ağırlamak isteriz.

09-11-2023