Okulumuzda akademik başarının artması için öğrenci meclisimiz çalışmalarını sürdürüyor.

Okul yönetimimiz ve sorumlu öğretmenlerimiz tarafından Okulumuz öğrenci meclisimiz yönlendirilerek," okulumuzda ki öğrencilerimizin akademik başarıların artırılması ve geliştirilmesi için Öğrenci Meclisi olarak neler yapabileceklerine dair toplantı yaparak okulumuz adına kararlar almışlardır.

Almış oldukları bu kararlar doğrultusunda;  "

*Öğrencilerin Sorumluluk duygusu artırılmaya çalışılmalı,

*Öğrencilerin okul başarıları uygun bir şekilde ödüllendirilmeli,

*Başarılı olmuş kişiler öğrencilere örnek gösterilmeli,.." gibi kararlar alınarak. Sorumlu öğretmenleri ve okul idaresi ile eşgüdümlü çalışmalar ile okulun akademik başarısının artırılmasında etkin rol üsteleneceklerdir.

Yapmış oldukları çalışmalardan dolayı sorumlu öğretmenlerimize ve okul öğrenci meclisimize teşekkür ederiz.

22.05.2019 848

22-05-201922-05-201922-05-201922-05-2019