Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı

Değerli velilerimiz 2018 2019 eğitim öğretim yılı okul aile birliği genel kurul toplantımız 28 Ekim 2018 Pazar günü saat 11.00´de okulumuzda yapılacaktır. Tüm velilerimizi genel kurul toplantımıza bekliyoruz. Toplantının ardından öğretmen veli görüşmeleri yapılacaktır.

22.10.2018 176

NEBİ GÜNEY İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

GÜNDEM MADDELERİ

1. Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti.

2. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

3. Okul Aile Birliği Başkanının Genel Kurul açılış konuşması.

4. Açık oyla divan başkanı ve iki yazmanın seçilmesi.

5. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve İBRA'ya sunulması.

6. Denetim Kurulu Raporunun okunması, görüşülmesi ve İBRA'ya sunulması.

7. Yönetim ve Denetim Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve DİVAN'a sunulması.

8. Veliler arasından Yönetim Kurulu için 5 asil, 5 yedek üyenin, Denetim Kurulu için ise 1 asil, 1 yedek üyenin seçiminin yapılması.

9. İhtiyaçların temini için gerekli harcamaların yapılması için Yönetim Kurulunun yetkilendirilmesi.

10. Okulumuzun eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesine yönelik önerilerin görüşülmesi.

11. Okulumuzun Sosyal Etkinlikler Kuruluna 2 asil, 2 yedek velinin seçiminin yapılması.

12. Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yürütme Kuruluna 1 asil, 1 yedek veli temsilcisinin seçiminin yapılması.

13. Dilek ve temennilerin görüşülmesi.

14. Kapanış.