LGS Başarımız

09.06.2021 3578

Pandemi süreci nedeniyle zor bir sınav dönemini hep birlikte tamamladık. Bu zorlu süreçte emekleri ödenmez öğretmenlerimize, yılmadan çalışan şampiyon öğrencilerimize, en az öğrencilerimiz kadar sürecin içinde yer alan velilerimize teşekkür ediyoruz. Adademik başarı ve 21. yüzyıl becerileriyle dolu eğitim anlayışımızla Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu Ailesi olarak bizler nitelikli ve donanımlı bir şekilde 236 öğrencimizi hayata hazırladık. 06 Haziran 2021 Pazar günü yapılan LGS sınavına 235 öğrencimiz katıldı. Akademik başarı zaten olmazsa olmazımızdı ama bunun yanında Robotik, Seramik, Tasarım, Okçuluk, Kodlama, Karate vb. faaliyetlerle; Yabancı Dil ağırlıklı sınıflarımız ve öğrencilerimizin dünyaya açılan penceresi olan Avrupa projelerimizle, eğitimde fark oluşturan anlayışımızla, devlet okullarında örneği olmayan etkinliklerle her yıl okulumuzu bir ileri safhaya taşıdık. Bu süreçte bize güç veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Nebi Güney İmam Hatip Ortaokulu, anlatılmaz, sadece yaşanır. (Not: Eşit ve doğru istatistiksel mukayese sebebiyle ilk 60 öğrencinin verileri paylaşılmıştır.)

09-06-2021