Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik öğrencilere ilgili ders öğretmeni ya da akademisyenlerce seminerler düzenlenirKur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik öğrencilere seminer düzenlenmiştir.

25.01.2022 280

Her Müslümanın da Kur'an-i Kerim'in bizlere verdiği mesajları en iyi şekilde idrak etmesi büyük önem arz etmektedir. Bundan hareketle, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Aralık-Ocak Ayları Kalite Takip Sistemi (KTS) Öğrenci Meslekî Gelişim Alanı kapsamında öğrencilerimizin Kur'an-i Kerim'in Ana Konuları ve Muhtevasını daha iyi öğrenmeleri amacıyla ''Kur'an-i Kerim'in Ana Konuları ve Muhtevası Konulu Semineri'' düzenledik.

25-01-2022