eTwinning Okulu Etiketi aldık.

eTwinning Okulu Etiketi aldık.

19.05.2023 468

Okulumuz, Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalarla, 2023-2024 yılı eTwinning Okulu olmaya hak kazandı. Okulumuzda aktif olarak yürütmekte olduğumuz eTwinning Avrupa Okul Ortaklıkları projelerimize sürekli yenilerini ekleyerek ilerlediğimiz bu yolda, önce eTwinning Kalite Etiketi, sonra eGüvenlik Etiketi ve şimdi de eTwinning Okulu Etiketi almamızda emeği geçen okulumuz Avrupa Projeleri Ekibi ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Sıradaki hedeflerimiz; önce Avrupa Kalite Etiketi almak, sonra Okul Eğitiminde Erasmus+ Akreditasyonu alarak akredite kurum olmak, Avrupa Komisyonu ve Ulusal Ajans ile kendi bütçemizi bağımsız olarak yönetmek, çevremizdeki diğer okulları ve kurumları da dahil edeceğimiz Erasmus+ projelerimizde öncü olmaktır.

eTWINNING OKULU OLMANIN AVANTAJLARI

*eTwinning için rol modelleri olarak Avrupa düzeyinde resmi olarak tanınırlar ve eylemin gelecekteki gelişimine ilham vermek için önde gelen okullardan oluşan bir ağ oluştururlar.

*Tüm eTwinning Okulları, bir plaket ve bir bayrak içeren eTwinning Okul Kitini alır.

*Avrupa düzeyinde görünürlüğü yüksektir ve eTwinning Okul Etiketlerini tanıtım ve bilgi materyallerinde sergilemeleri teşvik edilir.

*Özel mesleki gelişim programlarına katılmaya teşvik edilir.

*İyi uygulamaları paylaşmak, işbirliği yapmak ve özel çevrimiçi etkinliklere katılmak için özel bir eTwinning grubunun parçasıdır.

19-05-202319-05-202319-05-202319-05-2023

21-05-2023