e-Güvenlik Bronz Etiketi aldık.

19.01.2023 428

Okulumuzda 3 senedir artarak devam eden Avrupa projeleri kapsamında uygulanmakta olan e-Safety yani e-Güvenlik çalışmaları neticesinde, okulumuz European School Net yani Avrupa Okul Ağı değerlendirme kriterlerine göre 56.2 gibi çok yüksek bir puan hak ederek e-Safety Bronze Label / e-Güvenlik Bronz Etiketi almıştır. Bu puanımızı koruyup daha da iyileştirerek etiketimizi en kısa sürede daha üst seviyelere çıkarmak için çalışmalarımız devam edecektir. Uluslararası geçerliliği olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik, görünürlük ve prestij kazandırmaktadır. Siber güvenlik konusunu okul politikasının ayrılmaz bir parçası haline getirmeyi hedefleyen kapsamlı bir eylem planı içeren e-güvenlik etiketimiz 2024 Temmuz sonuna kadar geçerlidir. Bu başarıda emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

19-01-2023